Όροι Χρήσης

Η επιχείρηση Two little travellers , σας καλωσορίζει στην διαδικτυακή της σελίδα.

Στο κείμενο των όρων χρήσης, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και της Πολιτικής των Cookies, αναγράφονται σημαντικές πληροφορίες για τους τρόπους συνδιαλλαγής των επισκεπτών- καταναλωτών με την επιχείρηση μας.

  1. Τρόποι παραγγελίας προϊόντων

Παραγγελία μέσω τηλεφώνου

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 2410 622007 κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων, ήτοι από Δευτέρα έως και Σάββατο (09.00 – 14.00). Κατά την τηλεφωνική σας παραγγελία, για την άμεση και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, συνίσταται να ζητάτε τα προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε είτε με τον ειδικό κωδικό εκάστου, είτε με την περιγραφή που αναγράφεται δίπλα σε κάθε προϊόν στην ιστοσελίδα μας.

Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει περίπτωση το απόθεμα του καταστήματος να διαφέρει με τα προϊόντα που εκτίθενται ως διαθέσιμα στην ιστοσελίδα. Η επιχείρηση Two little travellers, δεσμεύεται ότι θα προσπαθεί να ενημερώνει εγκαίρως την ιστοσελίδα της για τη διαθεσιμότητα αυτών.

Παραγγελία μέσω ιστοσελίδας

Μπορείτε να προχωρήσετε στην παραγγελία σας, μέσω την ιστοσελίδας μας, με δυο τρόπους:

Α. Κάνοντας login και συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας γίνεστε αυτόματα εγγεγραμμένος χρήστης αυτής

Β. Ως επισκέπτης, στην περίπτωση αυτή, προχωράτε στην παραγγελία σας, χωρίς όμως να είστε εγγεγραμμένος χρήστης, έτσι σε κάθε επόμενη παραγγελία σας θα πρέπει να μας γνωστοποιείτε εκ νέου τα στοιχεία σας.

2.Τρόποι πληρωμής

α. Πιστωτική/ Χρεωστική Κάρτα:

Πληρώνετε χρησιμοποιώντας τη χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα. Αποδεκτοί οι περισσότεροι τύποι καρτών (Visa, MasterCard, American Express, κ.α.). Δεν υποστηρίζεται πληρωμή με δόσεις.

β. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΙΒΑΝ GR42 0172 6140 0056 1410 9854 367

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΜΟΚΑ Κ ΠΑΤΣΟΥΡΑ Ε ΟΕ

Σε περίπτωση που η κατάθεση πραγματοποιηθεί από διαφορετική τράπεζα, τα έξοδα συναλλαγής και των δύο τραπεζών επιβαρύνουν τον πελάτη.

Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο σας.

Μπορείτε να μας αποστείλετε με email το αποδεικτικό της κατάθεσης. Σε κάθε περίπτωση η παραγγελία δεν θα αποσταλεί μέχρι να λάβουμε την πληρωμή σας.

γ. Paypal

Πληρώνετε μέσα από το ασφαλές περιβάλλον του PayPal.

δ. Αντικαταβολή

Πληρώνετε με μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας στον χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα και επιβαρύνεται με €1,50 ανά παραγγελία (ανεξαρτήτως ποσού).

Παραγγελίες €120 και άνω εξοφλούνται ΜΟΝΟ μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, με  κατάθεση σε τραπεζικό Λογαριασμό,  PayPal.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

H επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) 2016/679 (ΕΕ). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, μπορείτε να ανατρέξετε στην Πολιτική Απορρήτου της ιστοσελίδας μας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

3.Αλλαγές – Επιστροφές προϊόντων

Σε περίπτωση που αλλάξατε γνώμη μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Οι επιστροφές γίνονται με εταιρεία courier επιλογής του πελάτη. Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές με ταχυδρομείο. Το προϊόν πρέπει να είναι στην αρχική του συσκευασία και να μην έχει ανοιχτεί.

  • Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές με ανοιγμένη, κομμένη συσκευασία, κομμένα καρτελάκια κτλ
  • Δεν γίνονται αλλαγές/επιστροφές σε είδη που έχουν έκπτωση ή είναι σε προσφορά.

Σε περίπτωση που το προϊόν που σας παραδοθεί είναι λανθασμένο (δηλαδή δεν είναι το προϊόν της παραγγελίας σας) μπορείτε να το επιστρέψετε πίσω σε εμάς, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, στη διεύθυνση:

Two little travellers

  • Ανθίμου Γαζή 54 & Ηρώων Πολυτεχνείου
  • ΤΚ 41222-Λάρισα

Σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν την εταιρεία.

Σε κάθε περίπτωση πριν επιστρέψετε ένα προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή στο info@twolittletravellers.gr

4.Ακύρωση Παραγγελίας

Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από την παραγγελία και να ζητήσετε την ακύρωση της. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η παραγγελία να μην έχει παραληφθεί ακόμη από εσάς, για λόγους που βαρύνουν την εταιρία ή εσάς.

Απαραίτητη προϋπόθεση:

  • Να ενημερώσετε την εταιρία εγγράφως με την αποστολή email ή τηλεφωνικά από Δευτέρα έως Σάββατο 10.00 – 14.00.

Επιστροφή Χρημάτων λόγω υπαναχώρησης

Στις περιπτώσεις επιστροφής προϊόντων λόγω υπαναχώρησης, η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται με έναν από τους κάτωθι τρόπους, ανάλογα με το μέσο που χρησιμοποιήσατε κατά την πληρωμή:

  • με επιστροφή χρημάτων μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Η επιστροφή θα γίνεται το αργότερο εντός 7 εργάσιμων ημερών.

5.Αποστολή

Για αποστολές στην Ελλάδα

1.Απλή αποστολή με ACS Courier και σταθερή χρέωση €3,50 για παραγγελίες με αξία μικρότερη των €70. Η παράδοση γίνεται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, υπό φυσιολογικές συνθήκες και ανάλογα με τον τόπο παράδοσης. Για δυσπρόσιτες περιοχές η παράδοση γίνεται εντός 1-5 εργάσιμών ημερών.

2.Αποστολή με box now

Τα μεταφορικά είναι δωρεάν για παραγγελίες €70 και άνω.

Σε όλες τις παραγγελίες με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση €1,5 από την εταιρεία ταχυμεταφορών.

Για δέματα άνω των 20kg η αποστολή θα γίνεται με Πρακτορείο Μεταφορών είτε της επιλογής σας είτε της συνεργαζόμενης με εμάς εταιρείας. Παρακαλούμε στην περίπτωση αυτή επικοινωνήστε μαζί μας πριν την αποστολή της παραγγελίας σας. Σας ενημερώνουμε ότι με τον ανωτέρω τρόπο αποστολής δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή και θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Η επιχείρηση δε φέρει ευθύνη σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή/και αδυναμίας παράδοσης, η οποία οφείλεται αποκλειστικά σε υπαιτιότητα τρίτων μεσολαβούντων οργανισμών ή/και σε λόγους ανωτέρας βίας ή τυχηρών. Ωστόσο, αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) ή ανυπέρβλητου κωλύματος δεν είναι δυνατή η άμεση παράδοση των προϊόντων, θα σας ενημερώνουμε μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς, προκειμένου να μας δηλώσετε αν εξακολουθείτε να επιθυμείτε, υπό τις νέες συνθήκες, την ολοκλήρωση της αποστολής της παραγγελίας σας. Η επίσκεψη στην Ιστοσελίδα προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα, παραληφθεί φέροντας φθορά κατά την παράδοση της παραγγελίας, θα πρέπει να μας ενημερώσετε γραπτώς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – email, συνοδευόμενο από φωτογραφίες, εντός 24 ωρών. Μετά το πέρας των 24 ωρών θα θεωρείται ότι τα προϊόντα της παραγγελίας σας παραδόθηκαν σε άριστη κατάσταση.